Anticapitalistas en la Otra

Anticapitalistas en la Sexta es un espacio de discusión y organización política de carácter anticapitalista e internacionalista, que busca enlazar las luchas y fortalecer la unidad de las y los trabajadoras de la Ciudad, el Campo, el Mar y el Aire, y del resto de l@s explotad@s por el sistema capitalista para avanzar en la construcción de un Programa Nacional de Lucha y su Plan de Insurrección. Como segundo propósito buscamos difundir las luchas, denuncias y actividades de los adherentes a La Sexta en el país y el mundo, y también de todos aquellos que que sin ser parte de La Sexta se encuentren abajo y a la izquierda.

contáctanos en: aaoc2010@gmail.com
Video del mes: Palabras del mes: Es preciso no olvidar que en virtud y por efecto de la solidaridad del proletariado, la emancipación del obrero no puede lograrse si no se realiza a la vez la liberación del campesino. De no ser así, la burguesía podría poner estas dos fuerzas, la una frente a la otra, y aprovecharse, por ejemplo, de la ignorancia de los campesinos para combatir y refrenar los justos impulsos de los trabajadores citadinos; del mismo modo que, si el caso se ofrece, podrá utilizar a los obreros poco conscientes y lanzarlos contra sus hermanos del campo. CARTA DE EMILIANO ZAPATA A GENARO AMEZCUA Tlaltizapán, Febrero 14, 1918

Firma en contra de la reactivación del proyecto de despojo en Atenco

domingo, 11 de agosto de 2013

El temps del sí, Escoleta Zapatista a Barcelona


Els companys i companyes que estan organitzant des de la Cooperativa Integral Catalana l’Escoleta Zapatista tenen molts desitjos que aquesta experiència cobri vida i s’han adonat que els falta el fonamental: vosaltres. Estan intentant que les propostes que els han enviat els companys zapatistes esdevinguin una altra realitat.

Cal recordar que l’Escoleta es farà del 12 al 16 d’agost a AureaSocial.

Com deien des d’algun lloc de les muntanyes del sud-est mexicá:

■Primer els primers: els desapareguts i les desaparegudes.

■ Després, els que falten: els presos polítics i les preses polítiques.

■ Després els que ni van ser-hi, ni hi són, ni hi seran.

■ Més tard serà, però no hi seran els nostres mestres.

■ Els qui vindran: els estudiants i les estudiants.


I és aquí on compten amb vosaltres, ja que són molt conscients que aquest és el lloc que hem de construir entre tots i totes i que sense la vostra presència hi hauria un important buit que no ens podem permetre.


Els set temes estratègics amb els quals hem convingut d’iniciar els continguts d’aquesta primera Escoleta Zapatista són:

■ Autoorganització política i territorial.

■ Autogestió, sostenibilitat econòmica i suport mutu.

■ Cosmovisió zapatista i revolució integral.

■ L’altra salut.

■ Educació autònoma i aprenentatge en comunitat.

■ Conflictes comunitaris i sistema judicial.

■ Terra, territori i medi natural (multinacionals, transnacionals, etc.).


No volen defraudar ningú i és per això que ens demanen que si coneixeu algú que considereu important trobar a l’Escoleta, els ho feu saber i en faciliteu, si és possible, la manera de contactar-hi. El desig és que l’Escoleta sigui la casa de tothom i de ningú, perquè ningú sempre deixa l’inesborrable record de la seva presència.

Als Ningú que portem a dins és a qui convoquem per compartir les nostres il·lusions i desitjos de lluita i resistència contra el neoliberalisme i per la humanitat.

Si encara no us heu inscrit us recordem que és important fer-ho, ja que encara no hi ha caragols ni comunitats per acomodar-vos, sinó un acollidor lloc d’espai limitat a AureaSocial.

Per a inscriure-us només heu d’enviar-nos un correu a la següent adreça: escolazapatista (at) moviments.net

Als qui ja ho heu fet, us envien una afectuosa salutació i us esperen amb impaciència per compartir aliments, opinions, tasques, afectes, desafectes, memòries i experiències.

Si el voleu fer alguna pregunt
a, suggeriment, recomanació, etc., o si voleu col·laborar amb les aportacions que siguin, el seu correu és:escolazapatista (at) moviments.net 
______________________________

Amb les seves paraules i salutacions us acompanyen amb alguns vídeos

■ En les democràcies hi ha altres persones desaparegudes que hi són. Hi ha altres presos polítics que es creuen lliures.
Per als altres desapareguts

Keny Arkana – La mère des enfants perdus


■ Hi ha qui sent que la seva malaltia és la vida. Que aquí i ara els nens i les nenes no moren.

Per als qui han de nàixer
Keny Arkana – 5ème soleil


■ Que la pell de la terra és aquest asfalt que trepitgen, aquesta casa que compren.

Per als qui parlen de territori, no com a lloc, sinó com a propietat
KENY ARKANA – Pachamama


■ Hi ha gent que creu que aquesta democràcia és la veritat i que no n’hi ha cap altra. Que la societat de la mercaderia, no és un món per expressar la ràbia de les desposseïdes i els desposseïts. Que no ens podem queixar, que mai no ens hem de rebel·lar perquè el sistema disposa de mitjans. Que cal obeir a tota autoritat, que els jutges i la justícia són justos. Encara n’hi ha qui a tot això en diuen «llibertat».

Per als qui mai no vindran
La rage Keny Arkana
Imprimir

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Catálogo de la cooperativa de Muebles Tintero en PDF